FUNN Cup 2016 ble en suksess!

0
1219

Funn Cup 2016 er forbi og turneringsleder Frank Aanes Andersen skriver:

Da er det på sin plass å takke alle deltakende lag for at dere ville komme til oss og bidra til at dette ble en fantastisk helg ⚽️😊☀️
Vi har gjort vårt beste for at dere skal trives og få en god opplevelse hos oss. Jeg tror vi har lyktes med mye, samtidig som det alltid vil være ting å forbedre.
I år som i fjor vil vi kjøre en evalueringsrunde. Dere vil i løpet av kort tid motta en mail der vi ber om tilbakemeldinger.

Basert på egne erfaringer og ønsker samt deres tilbakemeldinger fra 2015 satte vi oss noen mål. Vi skulle bl.a forbedre spillflatene betraktelig, vi skulle satse på dommerne og vi skulle krydre opplevelsene på stadion litt ekstra.
Jeg tror vi nådde disse. Banene helt klart gjennom et ellevilt race der vi fikk på plass banen på jakla tre timer før kampstart. I tillegg fikk vi byttet kunstgresset på Narvik Stadion. Dommerne helt klart også selv om vi i enkelte 5’er kamper plagdes litt. Vi skulle ha trioer i 11’er og klarte dette. Stadionarrangementet ble krydret med skuddradar og enda bedre tilrettelegging gjennom flere utsalgssteder. Så spilte jo også værgudene på lag 😊

På ny.. Takk til dere alle. Håper vi sees igjen i 2017. Da går turneringa av stabelen 25. til 28. mai. Dette er Kristi himmelfarthelga, og altså et par ekstra kampdager.

Anbefaler alle å ta turen innom fremover.no for bilder og reportasjer etter helgens fantastiske turnering.

INGEN KOMMENTARER