I Mjølner kan du være aktiv (spiller) og medlem eller bare medlem.

Alle er velkomne. Nedenfor finner du informasjon om hva det koster å være spiller, inkludert hva vi trenger av hjelp fra deg og familien din. I tillegg har vi beskrevet hva et medlemskap koster, og hvilke fordeler det har. Det gjelder både aktive og passive medlemmer.

Aktiv spiller i Mjølner

Priser
Medlemskontingenten er på 500,- og treningsavgiften varierer fra aldersklasser til aldersklasser, men øker jo eldre man blir.

Medlem i Mjølner

Vi ønsker mange støttemedlemmer i klubben. Det betyr at vi blir flere som har tilhørighet og meninger om klubben. Meninger gir diskusjoner og av diskusjoner kan vi bli en bedre klubb. Og et godt fellesskap for oss alle i klubben.  Så derfor: bli med!

Ved å være støttemedlem får du så mange fordeler at du har tjent inn medlemskontingenten på kr 400 i løpet av svært kort tid. 

SOM STØTTEMEDLEM I MJØLNER FÅR DU FØLGENDE RABATTER…

10 % på alt i butikken unntatt sykler og våpen på Sportcentret i «Gate 1».

20 % på UMBRO utstyr på Sportcentret i «Gate 1»

20 % på all Pizza på Peppes når den spises der.

Vi håper at du også ser fordelene av å benytte våre samarbeidspartnere og samtidig kjøpe ”Mjølnervarer”.

Dette gir både deg og oss fordeler Meld deg inn!

DET ER ENKELT Å BLI MEDLEM

Send epost til post@fkmjolner.no eller betal med Vipps med kr 400,- til Gå inn og velg “Kjøp og betal”. Søk opp Mjølner (nr. 105625), gå inn der og velg “Medlemskap” Skriv ditt navn, tlf.nummer og svært gjerne epostadresse og “medlemskontingent” Velkommen!