1-2-3-4…….8-0!!

18 juli 2021

I siste treningskamp før alvoret braker løs, endte det med en storseier over divisjonskollega Glimt 2, guttene ga seg ikke før det sto hele 8-0 i målprotokollen.

Debutant Adrian Berg Sollund, 14 år.

Glimt 2 under ledelse av tidligere Mjølnertrener Robin Bergfald, fikk seg et lite sjokk på Narvik stadion. Mjølner godt anført av trenerduoen Jan Tore Bakli og Rune “Lille” Marthinussen fløy ut av startblokkene og fikk straffe etter 8 min, da en Glimt spiller handset i feltet. Den ble sikkert satt i mål av Nikita Kalinins. Etter 16 min ble Vitor Dos Santos revet ned i feltet og nok engang valgte dommeren og peke på straffemerket. Nok engang skred Nikita Kalinins frem og banket ballen i mål. Etter 25 min ble Vitor Dos Santos nok en gang felt inne i 16 meteren og dommeren måtte for tredje gang på 25 min peke på straffemerket. Nikita Kalinins gikk selvsikkert frem og banket inn sitt tredje mål og 3-0. Mathias Nicolaisen økte til 4-0 på et fantastisk frispark fra 25 m, før han igjen la på til 5-0 med et skudd fra 20 m. 5-0 var også pauseresultatet.

Nysigneringen Marius Rosvold

2 omgang startet likt som den første, Mjølner føyk ut av startblokkene og Mathias Nicolaisen la på til 6-0, før Johannes Aase økte til 7-0 og nysigneringen Marius Rosvold fikk æren av å sette inn 8-0, 10 min før slutt.

8-0 Marius Rosvold

Dette var årets siste treningskamp før det braker løs i NM mot Junkeren i Bodø allerede lørdag 24. aug.

Mjølner stilte med følgende mannskap fra start: Adrian Berg Sollund (debutant på snart 15 år), Johan Fridfeldt, Jarkko Lahdenmaki, Markus Johnsen, Truls Torblå(45 min), Mathias Nicolaisen, Nikita Kalinins (45 min), Marius Rosvold (Nysignering fra Strindheim), Joakim Berggren (på prøvespill fra Sverige), Johannes Aase og Vitor Dos Santos

Også benyttet: Sander Rørvik (45 min) og Yousif Gebray (45 min)

Spillere som var ute med skade eller sykdom til denne kampen: Kai Kamsvåg, Chris John, Simon Bakke, Frank Ailo Tangen og Fredrik Arntsen.