Bli medlem – Verv medlemmer

Bli medlem – Verv medlemmer
2 juni 2018

Vi skal nå jobbe hardt for å øke medlemstallet i klubben, dvs antall støttemedlemmer. Antallet i dag er altfor lavt, og vi er sikre på at det kan økes mye. Hvorfor gjør vi det?

Tar vi utgangspunkt i verdiene våre – inkludering, kvalitet og fair play – finner vi svaret.Vi trenger å få inkludert og engasjert personer som bryr seg om klubben og som kan være med i diskusjonene slik at Mjølner utvikler seg på best mulig måte. Får vi til dette, vil kvaliteten i klubben øke og bringe oss i retning av de målene vi har satt. Og alt dette skal skje gjennom konstruktive diskusjoner av sak – altså verbal fair play.  Mange medlemmer gjør det også lettere å begeistre  – – vår visjon!Vi gjør det fordi vi vil bygge og videreutvikle klubben. Vi ønsker at flere identifiserer seg med og føler tilhørighet til Mjølner. Vi vet at mange gjør det, og vil være medlem. Men vi har ikke vært flinke nok til å prioritere dette til nå. Mange medlemmer vil også øke innflytelsen til klubben og med det forståelsen for å ha et godt tilbud til barn og unge i en sunn og sosial oppvekst. Og seniorlag som også begeistrer med god fotball.

Kampanje

Vi lanserer derfor en kampanje via både Mjølner-nytt, Facebook, fkmjolner.no, FUNN Cup-salgsbodene osv. De som blir medlem nå, får det for 200,- kr i 2018 (halv pris). Vi vil også at de som verver 2 medlemmer, får gratis medlemskap selv i 2018.

Ved å være støttemedlem får du så mange fordeler at du har kan tjene inn medlemskontingenten på kr 400 i løpet av kort tid.

Innmelding er enkelt:
Send oss en epost til post@fkmjolner.no
Skriv navn og «Støttemedlem»
.  Eller:

Betal med Vipps: Søk etter Mjølner og velg «Støttemedlem» og send, kr 200,- (halv pris 2018) VIPPS-nr. 105625.