Kenneth Skøld er ny hjelpetrener på damelaget

Kenneth Skøld er ny hjelpetrener på damelaget
24 februar 2020

Sesongen 2019 ble en flott affære for damelaget under kyndig ledelse av trenerduoen Espen Bakke Gusjås og Gunnar Gamst. Når regnskapet ble gjort opp ved sesongens slutt kunde man se tilbake på seriemesterskap i 2. divisjon, men etterhvert tap i kvalifiseringen om spill i 1. divisjon.

Før oppstarten av årets sesong, ble det klart at Gunnar Gamst ikke fortsetter som trener, og dermed måtte klubben ut på trenerjakt.

Skøld tilbake på damelaget

Nå er ny trener på plass og Espen Bakke Gusjås får selskap av Kenneth Skøld under trenergjerningen i 2020. Han har opp gjennom årene vært sportslig leder og trener på ulike nivå i klubben. Skøld hadde sjøl hovedansvaret for damelaget under sesongen 2017 og fram til sommeren 2018, før flytting medførte et opphold fra Mjølner. Hans tilstedeværelse i klubben har vært savnet, men nå er han heldigvis tilbake i Narvik og klar til å bidra igjen.

Vi er glade for at Kenneth med sin store kompetanse og lange erfaring er tilbake på damelaget, samtidig som vi takker Gunnar Gamst for et glimrende bidrag i 2019.