Kretsmester – G16

26 oktober 2023

G16 er kretsmester

Etter ett solid seriespill med Mjølner 1 og Mjølner 2 på henholdsvis 1 og 2 plass på tabellen sto siste hinder i veien for KM-tittelen for Mjølner 1.

I dag tok de veien til Sortland for å møte Kabelvåg/Lofoten til oppgjør om retten til å kalle seg kretsmester 2023.

Mjølner gikk hardt ut og tok ledelsen 1-0 etter 18 minutt ved Sivert Arntsen. Rett før pause var samme Arntsen på plass igjen og økte ledelsen til 2-0. Rett etter pause reduserte Kabelvåg/Lofoten til 2-1. Kampen bølget frem og tilbake før dagens Mjølnergutt Sivert Arntsen vartet med 2 scoringer til og økte til 4-1. 10 min før slutt kom nok en redusering fra Kabelvåg/Lofoten til 4-2. Da tok kampens spiller Sivert Arntsen affære og punkterte kampen med sitt 5 mål for dagen, og Mjølnerguttene kunne slippe jubelen løs for seier 5-2 og en KM-tittel med i bagasjen hjem til Narvik.