Mjølner lanserer egen podcast!

Mjølner lanserer egen podcast!
26 juni 2020

Fra og med fredag 26. juni kan du høre tidenes første podcast i regi av Mjølner på stedene hvor du finner dine vanlige podcaster. Podcasten, med det klingende navnet “Innbytterpuls”, startet med en idé av Kenneth Claeson for omtrent en måneds tid siden, og ble satt til livs av Kenneth og Robin Bergfald.

– Det var en god idé av Kenneth. Selv blind høne finner korn av og til, sier Robin Bergfald, kommunikasjonsansvarlig i Mjølner.
– Podcasten er i vinden uavhengig av værmeldingen, og på denne måten får vi kommunisert med publikum på en annen måte enn vi har gjort tidligere.

– Lokalfotball, andre aktuelle saker og en gjest

Podcasten vil komme ukentlig, og ny episode vil bli lansert hver fredag. Episodene omhandler lokalfotballen i tillegg til andre aktuelle saker. Programlederne er nevnte Claeson og Bergfald, som har med seg en ny gjest i hver episode.

Første gjest ut er nyvalgt styreleder Kenneth Solberg Hauge, som i podcasten forteller om da han var med på å slå ut en tidligere Premier League-spiller av cupen, smurte et frispark i krysset 7 sekunder før slutt og hva som stoppet fotballkarrieren. Han har også tatt ut sin favoritt Mjølner-ellever gjennom tidene!

Neste gjest er AZ Alkmaar-proff Håkon Evjen.

Her kan du finne podcasten “Innbytterpuls”:

Podcasten blir gjort tilgjengelig der du finner din podcast med er pr. 26.06.2020 klokken 08.30 til godkjenning hos andre aktører.