Ny A-lags trener på plass

Ny A-lags trener på plass
2 desember 2019

Ny hovedtrener

Det er en stor glede for oss å kunne presentere Jan Tore Bakli som ny hovedtrener for FK Mjølners A lag.

Jan Tore kommer fra stillinga som hovedtrener for damelaget Grand Bodø og han har i første omgang signert en ett års kontrakt med oppstart 1. januar. Når det er sagt, så har begge parter en intensjon om at dette er starten på et samarbeid som vi håper skal vare langt ut over dette ene året.

Jan Tore er ikke helt ukjent for narvikfolk. Jan Tore har ei fortid i byen gjennom at han var elev ved fotballgymnaset tidlig på 90 tallet samt at han spilte på Mjølner. Han har også ei lang aktiv karriere som spiller i bl.a TUIL og Senja.

At det måtte komme ei tilsetting av A trener på et tidspunkt visste vel alle, men det klubben har gjort i tillegg er å utvide stillinga og inkludere en spillerutviklingsdel i denne.
En egen spillerutvikler i klubben har vært diskutert over tid og med salget av Håkon Evjen og at det dryppet noen kroner på oss fant vi det økonomisk forsvarlig med ei slik tilsetting.
Dette i kombinasjon med at Jan Tore har jobbet og satt spillerutvikling i system i andre klubber, ble helt perfekt.  Hans erfaring fra Grand Bodø  håper vi også å kunne benytte oss av inn mot vårt eget damelag.

Når det gjelder spillerutviklingsdelen av jobben så handler det om at vi i Mjølner ønsker å forbedre utviklingsarbeidet i klubben. Vi ønsker å sette dette i system slik at det blir kjent og forutsigbart . Mjølner ønsker en modell der de som virkelig ønsker satse fotball kan komme like langt som Håkon Evjen, men kanskje viktigst bli selvforsynt av spillere til eget A lag.

Når det gjelder A laget så er det veldig godt at treneren er på plass nå.

Trenerteamet for 2020:

Jan Tore Bakli

Robin Bergfald

Andre Christensen

 

Se pressekonferansen og hva Fremover skriver her