Ny hovedtrener på plass

Ny hovedtrener på plass
20 februar 2019

Mjølner har ansatt Håvard Hatle fra Sogndal som ny hovedtrener.

Mjølner har denne uken blitt enige med Håvard Hatle om hovedtrenerjobben i FK Mjølner. Håvard begynner straks han har fullført sin UEFA A-lisensutdanning først i mars.
Håvard har 10 års erfaring fra Sogndal fotball som lenge har vært i Norsk toppfotball. Som hovedtrener har han erfaring fra Sogndal 2 i Norsk-Tipping ligaen. Håvard har også vært involvert i  arbeidet rundt Sogndals A-lag. Håvard er 42 år, samboer og har 2 barn på 9 og 10 år.
Kontrakten som er signert løper ut årets sesong. Partene er enige om å diskutere en eventuell forlengelse etter sommerferien.

I anledning ansettelsen avholdes det en pressekonferanse på Mjølners klubbhus kl 12:00 onsdag 20.2.2019. Klubben og Håvard vil da være tilgjengelig for spørsmål. Håvard vil riktig nok være til stede på Skype.

-Håvard er en god signering for Mjølner. En rutinert kar med fersk utdanning innen fotball. Dette er dette vurdert som en fordel. Håvard har også et stort nettverk som Mjølner kan dra nytte av. I tillegg kommer Håvard fra en klubb som på mange måter kan sammenlignes med Mjølner, dette håper vi kan gi oss viktig læring, sier styreleder Tage Karlsen.

-Jeg er veldig glad for å få denne sjansen i en tradisjonsrik klubb som Mjølner. Lagets gode prestasjon i fjor, sammen med unge og spennende spillere, gjør dette til at veldig interessant prosjekt. Jeg liker også klubbens ide om å bygge lag og klubb parallelt med målet om å etablere seg i 2. divisjon. Å få være påvirke dette er kjempespennende, sier Håvard.