Oppsummering 2021

Oppsummering 2021
22 november 2021

Året nærmer seg slutten. Siste kamp er spilt, siste poeng er delt ut, siste mål i obligatorisk kamp er scoret for 2021, siste skrubbsår er pleiet, siste jubelbrøl er hørt, siste heiarop er tatt og siste gledestårer er tørket. Hva er vel da bedre enn en oppsummering av året?

Uten å ha spilt kamper på nesten 18 måneder skulle lagene våre endelig få lov å spille om poeng, reise på bortekamper, dra på turneringer og spille for tilskuere på tribunen igjen. ½ sesong, men det er bedre enn ingen sesong. Det ble en sesong med både opp og nedturer, flest oppturer!

Herrer 3. div.

Etter en fantastisk oppkjøringsperiode med seier etter seier i treningskampene, kom skadene. Ikke bare småskader, men skader som satte sentrale spillere ut av fotballen for hele sesongen. Dermed forsvant drømmen om cupavansement (røk ut i første runde mot Junkeren), målet om å kunne kjempe i toppen ble en vag mulighet, Ulleren ble for suveren! Vi gratulerer dem med opprykket.

Det som har vært fantastisk denne sesongen er at mange, og da mener vi mange lokale unggutter har fått muligheten til å få sine første minutter på allnorskt nivå.

Som mange andre fotballsupportere sier vi «til neste år, da er det vår tur….»

Plassering: 7. plass.

 

Damer 2. div.

Damelaget ble som «forventet» seriemester i sin avdeling, men kom dessverre til kort mot Grand Bodø i prekvalifiseringen til 1. div. Men dette laget har en svært lav gjennomsnittsalder, så vi regner med at utviklingen fortsetter og at vi skal kjempe om den plassen i den nye allnorske 2. div i 2023. Så året 2022 blir en viktig sesong for disse ungjentene (med et par gamlinger).

Som noen av jentene sa etter siste kamp. «Vi er ikke utslått etter å ha tapt for Grand, vi skal bare ladde litt i vinter så er vi tilbake igjen»

Plassering: 1. plass i 2. div avd 6

 

Rekrutt 5. div

Unge gutter mot voksne menn. Det er svaret i de fleste av kampene til dette laget. Her har mange spillere vært inne og bidratt. 8 seire, 1 uavgjort og 1 tap er fasiten på sesongen og opprykket til 4 div er et faktum.

Plassering: 1 plass i 5 div.

Ungdomsavdelingen 13-16 år

For ungdomsavdelingen har det vært et fantastisk år med 5 av 6 mulige seriemesterskap og 4 av 6 mulige kretsmesterskap.

Gutter 16 år: 26 spillere. Serie og kretsmester.

Jenter 16 år (samarbeid med Hardhaus): 28 spillere. Serie og kretsmester.

Jenter 14 år: 11 spillere. Seriemester

Gutter 14 år: 16 spillere. Serie og kretsmester

Jenter 13 år: 10 spillere. 3.plass i seriespillet

Gutter 13 år: 22 spillere. Serie og kretsmester.

Barneavdelingen 4-12 år

Vekst i medlemsmassen, deltakelse i lokale turneringer, ½ sesong og høy aktivitet. Dette har vært en sesong i høygir for mange. For de yngste ble nok opplevelsen av ett Funn Cup mini i høst en av sesongens høydepunkter.

Her vil vi takke våre fotballvenner i Beisfjord og Ballangen for fantastiske turneringer i ett vanskelig turnerings år, og ikke minst våre venner på Fagernes for fantastisk gjennomføring av av årets 3`er runder for de minste. Dere begeistrer!

Oppstarten av lekeparti for første gang i historien er nok for klubben, årets høydepunkt i denne avdelingen. 48 barn i alderen 4-5 år er eller har vært innom denne aktiviteten, fantastisk!

Vi takker alle våre spillere for sesongen og håper at 2022 blir “normal” og minst like minnerik som denne.

Helt til slutt vil vi takke våre foreldre, frivillige, samarbeidspartnere og øvrige støttespillere. Uten dere ville ikke noe av dette vært mulig å gjennomføre. Dere begeistrer!