Seier i 2. kvalifiseringsrunde til NM

2 april 2022

Det ble en solid seier til Mjølner.

Snøkampen som lokalavisa Fremover har omtalt den som ble til slutt spilt etter å først å ha blitt utsatt fra kl.1500 til kl.1600 og deretter utsatt til kl.1715. Etter mye nedbør i form av snø og en heftig brøyteaksjon av banemannskapene, tok hoveddommer Ole Ragnar Knutsen kl. 1730 den endelige avgjørelse om at kampen skulle gå.

Mjølner tok ledelsen etter 26 min på straffe av Nikita Kalinins. Fredrik Arntsen økte ledelsen til 2-0 etter 40 min. Noe som også var pauseresultatet.

Bakli hadde sikkert noen alvorsord til sine gutter i pausen og guttene føk ut av startblokka som ville dyr og økte ledelsen til 3-0 i det 47 min ved Fredrik Arntsen, før Frank Ailo Tangen la på til 4-0 i det 49 min. Innstranda reduserte i det 68 min.

Dagens siste mål kom ved debutant Nikolai Einås Eidum, som med sitt første spark på ballen fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Neste runde går 19. mai og vi er spente på hvem NFF “trekker” opp av hatten. Kanskje det hadde vært morsomt med et “nytt” lag fra Eliteserien.

Det er også svært gledelig at trenerteamet slipper til lokale unggutter fra start og som innbyttere i løpet av kampen.

Nikolai Einås-Eidum 16 år                           Jesper Bakli 17 år og Julian Mobakken 17 år                  Adrian Sivanandan 16 år