Seier x 2 i dagenes treningskamper

26 juni 2021

En lang lørdag med 2 seniorkamper endte med 2 seire.

Mjølner A

Disse var først ute denne lørdagen og startet oppskriftsmessig mot 4. divisjonslaget HIL og tok ledelsen 1-0 ved Mathias Nicolaisen. Dette var også pauseresultatet. Rett etter sidebytte økte Frank Ailo Tangen på til 2-0 . Midtveis i omgangen reduserte HIL til 2-1 på dødball og igjen var det match. Kampen bølger frem og tilbake og HIL var farlig frempå på dødballer. Fredrik Arntsen kontret inn 3-1 som ble sluttresultatet. Mjølner står da med 2 av 2 seire i treningskampene så langt.

Startlag: Kamsvåg-Gebray-Lahdenmaki-Johnsen-Evjen-Nicolaisen-Kalinins-Marius (prøvespill) – Miklasen-Arntsen-Tangen

Målscorere: Nicolaisen-Arntsen-Tangen

Mjølner B

Andrelaget var andre lag ut denne lørdagen og møtte 4. divisjonslaget Salangen til dyst på Stadion. Mjølner fikk et mål i fleisen etter få min, men ristet det fort av seg og Sander Rørvik utlignet på straffe. Like etter tok Mjølner ledelse ved Matias Claeson før Johannes Aase la på til 3-1 som også var pauseresultatet.
10 min ut i andre omgang økte Johannes Aase til 4-1. Salangen reduserte til 4-2 på straffe midtveis i omgangen. Like før slutt fastsatte Johannes Aase sluttresultatet til 5-2 med sitt tredje mål for dagen.
Startlag: Pedersen-Backe-Fridfeldt-Johansen-Sivanandan-Santos-Rørvik-Åsheim-Aase-Claeson-Costa.
Målscorere: Aase x3, Claeson, Rørvik