Seriemester 5 og kretsmester

16 oktober 2021

Gutter 14 ble seriemester og kretsmester.

Før gårdagens tur til Vesterålen og kamp mot serieleder Sortland FK, var utgangspunktet enkelt matematikk for Mjølnerguttene. Tap eller uavgjort så ville tittelen bli igjen på Sortland. Kun seier og 3 poeng ville gi Mjølnerguttene serie og kretsmesterskapet.

Det visste seg at det blei en thriller av en kamp. Mjølner hadde i alle fall 7 muligheter til å sette inn 1-0, men istedenfor ble det Sortlands første sjanse som resulterte i det første målet. Det var også resultatet til pause etter en 1.omgang som Mjølner dominerte, men ikke fikk uttelling på.
Etter pause kom utligningen i det 37.minutt(Sivert Arntsen). Markus Hope fulgte opp med 1-2, men Sortland utlignet til 2-2 rett etterpå.

Etter dette fulgte en nervepirrende periode med sjanser til begge lag.
Så tok Mjølner ansvar og satte inn 2-3(Kornelius Sørensen), 2-4 (Emil Slåttrem-Erlid) og 2-5 (Jonas Johansen) i kampens siste sekund. Da dommeren blåste i fløyta kunne guttene slippe jubel løs og krone en fantastisk sesong som både krets og seriemester.