Sesongens første hjemmekamp

Sesongens første hjemmekamp
29 februar 2020

Så fremst værgudene står oss bi, spiller A-laget treningskamp mot Salangen på Narvik Stadion søndag klokken 14.00.

– Endelig hjemme

A-laget har spilt to treningskamper så langt i oppkjøringen. Etter 1-1 mot Melbo i Blåbyhallen ble det et 2-0-tap mot TUIL i Senja Storhall. Etter iherdig arbeid med å få Narvik Stadion klar, ser laget fram til å endelig komme ut på eget kunstgress igjen.

– Det blir godt å spille kamp på stadion. Endelig er vi hjemme på egen arena og vi håper folk tar turen til stadion for å se oss, sier hovedtrener Jan Tore Bakli. Han har hatt ansvaret for A-laget siden 1. januar, og gleder seg over inntrykket han har fått av treningsgruppen.

– Vi har fått på plass en god treningsgruppe med en fin kombinasjon av etablerte spillere og unge lokale som melder seg på. Guttene er ivrige og trener godt.

Duket for debut

I tillegg til de lokale spillerne får også publikum muligheten til å se to debutanter i aksjon. Midtstopper Chris John og angriper Alieu Danjo er i troppen til søndagens kamp.

Disse stiller til kamp:

Daniel Christensen, Simon Bakke, Chris John, Øyvind Storsveen, Johan Evjen, Nikita Kalinins, Mathias Nicolaisen, Edgar Verdins, Sander Rørvik, Marcus Johnsen, Matias Claeson, Ulrik Johannessen, Johannes Aase, Alieu Danjo og Kristian Berg Johansen