Slik kan du hjelpe oss

Slik kan du hjelpe oss
30 mars 2020

I likhet med resten av verden står FK Mjølner i en usikker tid. Har du mulighet til å bidra litt ekstra for klubben vår? Vi har flere måter du kan hjelpe oss, og ditt bidrag vil bety mye for oss i når vi nå går gjennom en vanskelig periode.

Bli medlem

Vi ønsker mange støttemedlemmer i klubben. Det betyr at vi blir flere som har tilhørighet og meninger om klubben. Meninger gir diskusjoner og av diskusjoner kan vi bli en bedre klubb. Og et godt fellesskap for oss alle i klubben.  Så derfor: bli med!

Ved å være støttemedlem får mange fordeler som du kan lese mer om her.

Send epost til post@fkmjolner.no eller betal med Vipps med kr 500,- til Gå inn og velg “Kjøp og betal”. Søk opp Mjølner (nr. 105625), gå inn der og velg “Medlemskap” Skriv ditt navn, tlf.nummer og svært gjerne epostadresse og “medlemskontingent” . Velkommen som medlem!

 

Corona-støtte

Alle monner drar og du kan bidra med å vippse oss et valgfritt beløp som støtte. Dette finner du i Vipps-butikken til FK Mjølner. Søk opp Mjølner (nr. 105625), gå inn der og velg “Coronastøtte”. Takk for at du bidrar!

 

Kjøp sesongkort

Det er knyttet stor usikkerhet til fotballsesongen 2020, men foreløpig er det satt oppstart 23. mai mot Melbo. Uansett når sesongen sparker i gang, lover vi at vi skal gjør hva vi kan for å begeistre deg på tribunen. Ved å kjøpe sesongkort på Narvik Stadion kommer du deg gratis inn på alle kampene som spilles der, men ikke minst støtter du klubben i det som er en vanskelig periode.

Ett sesongkort koster kr. 500,- og kan kjøpes i Vipps-butikken til FK Mjølner. Søk opp Mjølner (nr. 105625), gå inn der og velg “Sesongkort. Takk for at du bidrar!

 

Kjøp Mjølner-artikler

Frister det med ei Mjølner-lue eller en Mjølner-buff? Du kan kjøpe Mjølner-artikler i Vipps-butikken vår. Søk opp Mjølner (nr. 105625), gå inn der og velg “Supporterartikler”.

Prisliste:
Mjølner-lue – kr. 150,-
Mjølner-flaske – kr. 90,-
Mjølner-buff – kr. 50,-

 

Grasrotandelen 

Grasrotandelen er en fin måte å bidra på dersom du er kunde hos Norsk Tipping. Å gi FK Mjølner din grasrotandel går ikke ut over din innsats eller premie. Det er rett og slett bare til hjelp for oss. Du kan registere Mjølner som mottaker av din grasrotandel ved å sende SMS  “Grastorandelen 979752954” til 60000, eller logge deg inn på din Norsk-Tipping konto å tilknytte støtten der.

Idrettsstøtte

Kraft til idretten slår to fluer i ett smekk: Pengestøtte til FK Mjølner og billigere strømregning til deg! For hver kWh du forbruker, betaler Kraft til idretten 1 øre direkte til FK Mjølner dersom du har valgt klubben som mottaker av din Idrettsstøtte. Bytt strømleverandør og gi din idretttsstøtte til Mjølner her:  https://www.krafttilidretten.no/club/fotballklubben-mjolner

PS! Alle innbetalinger kan også foretas direkte til kontonummer 4520.18.70627. Merk hva innbetalingen din gjelder.