Stian slutter i Mjølner

Stian slutter i Mjølner
7 januar 2019

Stian Johnsen slutter som trener for Mjølners herrelag

Stian slutter som hovedtrener for Mjølners herrelag i 2. divisjon. Klubben arbeider nå med å finne en erstatter. Treningene vil inntil videre ledes av Frank Andersen.

Stian Johnsen og Mjølner har lenge drøftet muligheten for ny kontrakt. Stian har etter nøye overveielser takket nei til ny kontrakt med klubben. I sitt svar til Mjølner skriver han: – Det har vært en vanskelig avgjørelse, men det føles riktig. Jeg vil samtidig takke for tilliten og muligheten til å være en del av FK Mjølner som hovedtrener siden 2016. Stian ønsker samtidig å takke alle spillerne, støtteapparat, trenere og alle andre som har bidratt i denne perioden for at vi sammen kunne få til gode sportslige prestasjoner og resultater.

Klubben jobber nå får å finne en ny hovedtrener. Når hovedtreneren er på plass må arbeidet med å rekruttere det øvrige teamet starte. Det er naturlig at hovedtrener er med på rekrutteringen av teamet rundt. Inntil en midlertidig eller permanent hovedtrener er på plass vil treningene ledes av Frank Andersen.

– Stian har ledet laget på en bra måte. Laget har spilt underholdende fotball og til tider spilt jevnt med lag med betydelig større tilgang på ressurser. Laget imponerte stort i 2018-sesongen og kjempet lenge om en topplassering. Stian har gjennom sin erfaring også bidradd til at klubben har tatt steg i riktig retning. Vi er takknemlig for det, sier Tage Karlsen som er styreleder i Mjølner.

Spillerne orienteres i et spillermøte mandag. Klubbens mål for herrelaget står fast. – Vi skal etablere oss i 2. divisjon. Noe som er ambisiøst, tatt i betraktning det nye seriesystemet. Sesongen kommer til å bli tøff, ikke bare sportslig, men også økonomisk. Vi må blant annet øke budsjettet på reiser, sier Tage.

For mer informasjon kan du kontakte Tage Karlsen, styreleder, 90539960, styreleder@fkmjolner.no

Mjølner er en fotballklubb i Narvik. Klubben har en av kretsens største barn og ungdomsavdeling, herrelag, damelag i tillegg Mjølner Vikings som er et lag for utviklingshemmende. Klubben arrangerer også en av landsdelens største turneringer for barn og ungdom, Funn Cup.