Suksess med samarbeid på tvers av klubbene

Suksess med samarbeid på tvers av klubbene
22 februar 2020

Lørdag 15. februar ble det arrangert fotballtrening i Polar Krafthallen for barn i alderen 6-12 år, hvor både utøvere og trenere fra klubbene i Ofoten var representerte.

135 deltakere

Lørdagens aktivitet, som var kommet etter et ønske om en felles arena for klubbene å samarbeide på for å økte aktiviteten, fikk så mange påmeldte at økta måtte deles i to. En gruppe, alderen 6-9 år trente først, før 10-12 år trente senere. Hele 135 utøvere fant veien til Polar Krafthallen.

– Å se slik aktivitet i hallen en lørdag formiddag er fantastisk. At klubbene går sammen slik og samarbeider på tvers er helt strålende, sier Mjølner-trener Jan Tore Bakli.

Gjentar suksessen

Utøverne ble delt inn i grupper etter alder, og fikk delta på ulike stasjoner hvor det var spill og fotballrelaterte øvelser.

Av instruktørene var det frivillige fra klubbene rundt, i tillegg til at Mjølner stilte med sine dame- og herrelagsspillere.

En stor takk rettes til de andre klubbene for innsatsen. En ekstra stor takk til Inge Hasselberg som pådriver og initiativtaker og Rune Mentzoni Olsen for arbeidet med øvelser.

Neste samling er lørdag 28. mars.