Tusen takk til deg og godt nyttår!

Tusen takk til deg og godt nyttår!
31 desember 2020

Et utfordrende år nærmer seg avslutning, og vi ser på glasskula med store forhåpninger om 2021. Før vi tar fatt på året som vi ikke ennå vet hva vi kan forvente av, gjenstår det et lite tilbakeblikk på 2020.

Ståa i klubben

For herrelagets del ble Jan Tore Bakli ansatt som ny hovedtrener i en kombinert rolle som spillerutvikler. Selv om Baklis disipler ikke fikk oppleve seriespill på bakgrunn av Covid19, ble det iverksatt spillerutviklingstiltak og Narvik Fotballakademi ble etablert.

Espen Bakke Gusjås og damelaget fikk heller ikke delta i seriespill, men NFF organiserte både en J20- og en G20-serie, som gjorde at klubbens yngre krefter fikk spille kamper.

Nedover i rekkene, hos framtidens helter, ble det spilt kamper i seriespill og dermed oppretthold aktivitet, til tross for at de tradisjonsrike turneringene ikke ble spilt. Funn Cup ble ikke arrangert, heller ikke andre lokale eller nasjonale turneringer.

Til tross for at året har være utfordrende, har det vært jobbet knallgodt i samtlige rekker. Seniorspillerne har stått på selv om framtiden var uviss, og barne- og ungdomsavdelingen jobber fantastisk godt.

Takk til deg

På bakgrunn av dette ønsker hele FK Mjølner å takke deg. Du som er spiller, du som er trener, du som er oppmann, du som er foresatt, besteforelder, familie og slekt, samarbeidspartner, supporter og diverse støttespillere. Takk til innsatsen du legger ned, uansett hvor mye eller lite. Ditt bidrag er for oss gull verdt, og du er grunnen til at vi ser inn mot 2021 med begeistring.

Godt nyttår fra hele FK Mjølner!