Tidenes julegave fra Sparebanken Narvik

Tidenes julegave fra Sparebanken Narvik
1 desember 2022

Det var duket for damelagets årsavslutning for 2022 og kickoff for 2023 på Quality Grand Hotel. I rommet var damelaget med støtteapparat samlet for en matbit og prisutdelinger.

Mange ble sikkert overrasket da vår hovedsamarbeidspartner Sparebanken Narvik dukket opp i lokalet.

Overraskelsen ble nok enda større da påtroppende banksjef Paul Carsten Holst, tok ordet og overrakte en sjekk på

500.000, -, øremerket damelaget.

Sparebanken Narvik hadde laget følgende pressemelding i forbindelse med utdelingen:

Sparebanken Narvik fant ut av at damelaget skal ha avslutning på Quality Hotel Grand tirsdags kveld, og ønsker å benytte anledningen til å overraske laget og klubben med en tidlig julegave:

Vi er inspirert og imponert over det gode arbeidet som er gjort og jentenessuksess. Banken ønsker å legge til rette for at neste sesong blir en godopplevelse for både laget og Mjølner. Vi vet at opprykket gjør at damene får testet seg mot andre sterke lag fra hele Norge, og at reisekostnadene vil øke.

Sparebanken Narvik vil derfor gi Mjølner en gave på kr 500.000 øremerket til å dekke kostnadene ved å spille i 2. divisjon i 2023. Dette sier Paul Carsten Holst, som blir banksjef i Sparebanken Narvik fra årsskiftet, og fortsetter:

Vi i banken er opptatt av bærekraftige lokalsamfunn, som blant annet betyr å gi alle like muligheter til utvikling og vekst. Som leder av banken er jeg spesielt opptatt av like muligheter for gutter og jenter, fortsetter Holst.

Han beskriver at fotballen over mange år har opplevd at jenter forlater klubbene når de går inn i ungdomstiden, og som regel er det gutter som får oppmerksomhet i idretten. Den nye banksjefen mener det er viktig opprettholde bankens tradisjon med å legge til rette for og heie på de som ønsker å lykkes i lokalsamfunnet:

Vi har sett flere kvinnelige, lokale spillere oppnå sportslig suksess, og det må vi anerkjenne og belønne. Vi håper det kan bety at flere jenter spiller fotball og at gleden med spillet gjør at man holder på lengre.

Sparebanken Narvik er samarbeidspartner til de fleste idrettslag i regionen. Hva beskriver den gode klubben for jenter? Og hvordan får vi flere jenter og kvinner med -både på og utenfor banen? Det er spørsmål banken og mange med oss er opptatt av.

I banken sier vi «Sammen skaper vi gode opplevelser». Det gode arbeidet som har vært gjort av Mjølner og de andre lokale klubbene har bidratt til den sportslige suksessen damelaget har hatt. Det viser at det er mulig å forene krefter på tvers av lokale klubber, avslutter Holst.

Les mer her

Vi i FK Mjølner er både takknemlig og stolt over å ha en samarbeidspartner som Sparebanken Narvik.

Vi skal begeistre!

Foto: Privat og Fremover