Tre Mjølner-jenter på Equinors Talentleir

Tre Mjølner-jenter på Equinors Talentleir
9 mars 2020

Mandag kom Norges Fotballforbunds uttak til Equinor Talentleir i Sarpsborg 22.-25. mars, og hele tre Mjølner-jenter har gjort seg fortjent til tur sørover.

– Ting begynner å spisse seg til

Sara Martinussen er tatt ut til J15 skyggelandslaget, mens Mathea Frantzen og Pernille Håvardsen er tatt ut til henholdvis X- og Y-troppene til J14. I tillegg er også Håkvik-spilleren Martine Woll Horrigemoe tatt ut til Y-troppen.

– Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-jentene opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til, fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland til fotball.no.

– Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Flere Narvik-jenter på landslag

Med disse fire jentene som er tatt ut til Equinor Talentleir, har Narvik hele åtte spillere på ungdomslandslagene. Katrine Winnem Jørgensen og Vilde Fjelldal er inne i U23-troppen, Hanne Larsen spiller på J19-landslaget, mens Victoria Eliassen deltok på treningssamling med J17-landslaget.

Gratulerer til de uttatte!