Uavgjort i første treningskamp for sesongen

Uavgjort i første treningskamp for sesongen
9 februar 2020

Søndag var A-laget i aksjon for første gang denne sesongen, da Melbo IL stod på andre siden av Blåbyhallen på Sortland.

Kajander med første

Jan Tore Bakli og co reiste avgårde med en ung tropp bestående av flere lokale spillere, i tillegg til noen på prøvespill.

De rødkledde startet kampen noe passivt og Melbo tok ledelsen 1-0 ved Per-Eirik Karlsen 15. minutter ut i første omgang. Flere scoringer ble det ikke før hvilen, og etter noen justeringer i pausen var det et mer aggressivt Mjølner-lag som entret banen.

Endringen av tenningsnivå skulle vise seg å gi uttelling, og etter omtrent 72. minutter spill var det duket for debutantscoring. Fabrizio Cardaccio spilte nysignerte Marchus Kajander gjennom, og alene med Melbo-keeperen gjorde den tidligere HIL-spilleren ingen feil. Kajander banket ballen i nettmaskene og åpnet dermed målkontoen i Mjølner-drakten allerede i først kamp.

Lokale debutanter

Et scoring til hver av lagene skulle vise seg å bli nok, og dermed endte årets første treningskamp 1-1. Spennende var det for Mjølner at flere unge spillere fikk debutere for A-laget.

– Det er godt å være i gang. Selv om dette var det første vi gjorde på elleverbane så langt, ser vi at vi har mye spennende å bygge på, sier assistenttrener Robin Bergfald, som gleder seg over debutantene.

– Marcus Johnsen, Simon Bakke, Kristian Berg Johansen, Trym Nilsfors, Thomas Åsheim, Tobias Mikaelsen og Johan Evjen har ikke spilt for A-laget tidligere, og fikk alle spilletid i denne kampen. Nå gjelder for dem å fortsette treningsarbeidet for å ta ytterligere steg.

Les mer om kampen hos Fremover.

Kampfakta

Melbo – Mjølner 1-1 (1-0)
Blåbyhallen, Sortland

Mål:
1-0, Karlsen (15. min)
1-1, Kajander (72. min)

Startellever: Joakim, Simon, Øyvind, Nikita, Tim, Sander, Marcus J., Heroldas, Matias C., Marchus K. og Fabrizio
Også benyttet: Ulrik, Kristian, Trym, Johan E., Tobias og Thomas

Neste kamp: Tromsdalen UIL på Senja