Videre til neste runde i NM/Telenor Cup Gutter 16

24 juni 2021
Straffedrama på Narvik Stadion
Etter å ha slått Håkvik 8-1 på bortebane i første kvalifiseringsrunde ventet Medkila på Narvik stadion i andre kvalifiseringsrunde.
Kampen startet med at Medkila tidlig tok ledelsen 0-1 og kampen bølger begge veier. Det var store sjanser til begge lag, men lagene gikk til pause med Medkila i føringen.
I 2. omg tok Mjølner kontroll på kampen og jaktet utligning. Den kom midtveis i omgangen da luftens baron Julian «Julle» Mobakken headet inn en corner.
Mjølner presset på for ledermålet, men uten å lykkes. Stillingen endte 1-1 og lagene var klar for ekstraomganger. Ingen av lagene klarte å score det avgjørende målet i ekstraomgangene, og det måtte straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner. I straffesparkkonkurransen stod Adrian Sollund frem og tok 3 av Medkilas 7 straffer🥇
—5-4— og seier
Mjølner er dermed klar for neste runde som blir mot Sortland borte innen 15. aug.